Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ελκυστικές προσφορές από την Emirates

Η Emirates Airline προσφέρει προνομιακά εισιτήρια, σε όσους επιβάτες επιλέξουν να ταξιδέψουν σε Πρώτη ή Επιχειρηματική Θέση, οι οποίοι αναχωρούν από την Αθήνα.

Με συχνές πτήσεις προς Ντουμπάι και όλους τους υπόλοιπους προορισμούς, η Emirates προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες με αφετηρία την Αθήνα να ταξιδέψουν με την παρέα τους σε όλους τους προορισμούς του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας (εκτός από Ντουμπάι, Μαυρίκιο, Μαλδίβες και Σεϋχέλλες), πληρώνοντας το δεύτερο σε ειδική τιμή.

Η προσφορά ισχύει για έκδοση εισιτηρίων έως και 15 Οκτωβρίου 2009, ενώ το ταξίδι θα πρέπει να έχει έναρξη οποιαδήποτε ημερομηνία μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να συνεχίσουν τις "καλοκαιρινές" τους εξορμήσεις σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς.

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται σε συνέχεια των προσφορών που έχει ήδη ξεκινήσει η Emirates προς Ντουμπάι, Μαυρίκιο, Μαλδίβες και Σεϋχέλλες. Οι προσφορές περιλαμβάνουν εισιτήρια για επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης, με δυνατότητα να κλείσουν το δεύτερο εισιτήριο στη μισή τιμή. Ειδικότερα, για τα εξωτικά νησιά, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων σε συνδυασμό με ξενοδοχείο, ενώ η αγορά του πακέτου και η πραγματοποίηση του ταξιδιού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: