Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Πως θα ψαρώσουν οι γυναίκες μαζί σου

Θέλεις να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι; Τότε, μην ξεχάσεις να βγάλεις έξω τα σκουπίδια! Και ίσως, να κάνεις και ένα σκούπισμα. Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, με τίτλο «Why Women Have Sex», η γενετήσια πράξη είναι το τελευταίο πράγμα που έχουν οι γυναίκες στο μυαλό τους. Ανάμεσα στους 200 λόγους για τους οποίους τα κορίτσια κάνουν σεξ περιλαμβάνεται η βαρεμάρα και επειδή κάποιος τους κέρασε ένα ωραίο δείπνο.
Κι επειδή το βιβλίο Why Women Have Sex, αναφέρεται στο φαγητό, να προσθέσω και την προσωπική μου άποψη:
Για να της αποδείξεις ότι όχι μόνο δεν έχεις παρτίδες με τον Σκρουτζ, αλλά είσαι γεννημένος τζέντλεμαν και ΧL, φρόντισε να πληρώσεις το λογαριασμό χωρίς να σε πάρει πρέφα. Εννοώ, όταν έρθει η στιγμή που θα ακούσεις από τα χείλη της «ζήτησε το λογαριασμό», να απαντήσεις με άνεση: «Είμαστε ΟΚ, φεύγουμε τώρα». Πρόκειται για έναν απλό τρόπο - δόλωμα για να ψαρώσει μαζί σου.
Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών προτιμά τους χουβαρντάδες! Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι ιδιοκτήτες γραφείων γνωριμιών, που υποστηρίζουν πως το 90%-95% των γυναικών θέλει τον άνδρα ανοιχτοχέρη και με μεγάλη καρδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: