Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Ράβδοι καθαρού χρυσού στο Harrods!


Τι μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε στα διάσημα καταστήματα Harrods του Λονδίνου; Ένα ρολόι από 100 χιλιάδες λίρες ή και ένα ραδιόφωνο με διαμάντια (80 χιλιάδες λίρες) ή μια αναπηρική καρέκλα σε χρυσό βερνίκι (10 χιλιάδες λίρες) ή ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι με διαμαντάκια (8 χιλιάδες λίρες).

Από χθες όμως στο υπόγειο του καταστήματος υπάρχει το πιο ακριβό προϊόν στον κόσμο, που είναι ράβδοι χρυσού από την Ελβετία (καθαρότητας 99,9 τοις εκατό). Διατίθενται σε δώδεκα μεγέθη από ένα γραμμάριο μέχρι 12,5.

Τώρα με το δίκιο σας θα αναρωτηθείτε σε εποχή κρίσης ποιος μπορεί να διαθέσει τουλάχιστον £ 300.000. Ίσως κάποιος σεΐχης ή κάποιος ρώσος νεόπλουτος. Πάντως δώδεκα άτομα μέχρι τώρα έχουν ζητήσει πληροφορίες για τις πλάκες χρυσού.

Αν κι εσείς έχετε σκοπό να κάνετε μια τέτοια επένδυση (μπρρρρρ- κρύο αστείο) επικοινωνήστε με το Harrods, Τμήμα Χρυσού στο +44 (0) 207 893 8201 ή στο email gold@harrods.com.

Το Harrods, είναι το πιο φημισμένο πολυκατάστημα του Λονδίνου. Χρονολογείται από το 1849, όταν ο Χένρι Τσαρλς Χάροντ άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο δίπλα στην Μπρόμπτον Ρόουντ. Το διάσημο κατάστημα τη νύχτα φωτίζεται εξωτερικά από 11.500 λάμπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: