Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Κρουαζιέρα στο Ντουμπάϊ - 7 νύχτες με 800 ευρώ


Να η ευκαιρία... 7 νύχτες κρουαζιέρα στα Αραβικά Εμιράτα από 980 ευρώ το άτομο σε εσωτερική καμπίνα, τώρα σε προσφορά 800 ευρώ το άτομο.

Η τιμή περιλαμβάνει την κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο από Αθήνα και τις μεταφορές αεροδρόμιο/κρουαζιερόπλοιο/ αεροδρόμιο. Επιπλέον: Παιδιά κάτω των 18 ετών ΔΩΡΕΑΝ στην ίδια καμπίνα με τους γονείς σε συγκεκριμένες αναχωρήσεις.

Από τις 18 Ιανουαρίου και μέχρι τον Απρίλιο του 2010 το Brilliance of the Seas θα προσφέρει μαγευτικές επταήμερες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, που θα κατακτήσουν και τους πιο δραστήριους και απαιτητικούς επιβάτες. Οι κρουαζιέρες ξεκινούν και τελειώνουν στο Ντουμπάι και πραγματοποιούν επισκέψεις σε Φουτζέιρα, Άμπου Ντάμπι, Μίνα Σούλμαν, Μπαχρέιν και Μουσκάτ.

Ο κ. Khalid Al Malik, Διευθύνων Σύμβουλος της Dubai Property Group δήλωσε: “Δύο ισχυρές εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια εξαιρετική σειρά αξιοθέατων που θα προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην οικονομία των Εμιράτων και θα αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών στην περιοχή. Συνδυάζοντας μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του DUBAILAND με τα εξαιρετικά προϊόντα της Royal Caribbean θα μπορέσουμε να παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών αναψυχής που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε στις ακτές μας αυτό το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο και πιστεύουμε ότι αυτή η εξέλιξη θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.”

Ο κ. Rama Rebbapragada, Αντιπρόεδρος της Royal Caribbean International στην περιοχή, σχολίασε: “Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Προσμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρώτου μας δρομολογίου στην περιοχή του Κόλπου και μέχρι στιγμής η ανταπόκριση που είχαμε για το πρώτο δρομολόγιο του Brilliance of the Seas ήταν ιδιαίτερα θερμή με ενδιαφέρον κυρίως από αγορές όπως η Βρετανία, η Βόρεια Αμερική και η Γερμανία. Αρκετά υψηλό είναι επίσης και το ενδιαφέρον από τις αγορές της Μέσης Ανατολής. Μαζί με το DUBAILAND ελπίζουμε να προσφέρουμε συναρπαστικές επιλογές ψυχαγωγίας και μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών για τους επιβάτες μας.”

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ιδιαίτερες επιλογές αναψυχής που προσφέρει το Ντουμπάι σε σημαντικά αξιοθέατα του DUBAILAND, τα οποία θα περιλαμβάνονται στα πακέτα περιηγήσεων και εκδρομών. Το DUBAILAND, ένα ορόσημο τουρισμού, αναψυχής και διασκέδασης είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό και διαθέτει επιλογές όπως τα Autodrome στο MotorCity, Dubai Outlet Mall στο Outlet City, The Global Village και Dubai Sports City, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα Ernie Els Golf Club, Butch Harmon School of Golf και Cricket Stadium. Εκτιμάται ότι τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επισκέπτονται πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις επιλογές που προσφέρει το Ντουμπάι στους επισκέπτες του.

Το Brilliance of the Seas θεωρείται ένα από τα πιο φινετσάτα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Το κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει ένα αίθριο και ανελκυστήρες με μοναδική θέα στη θάλασσα. Στο κρουαζιερόπλοιο οι οικογένειες μπορούν να διασκεδάσουν με παιχνίδια γκολφ, να κάνουν ορειβασία στον τοίχο αναρρίχησης, ένα από τα πρωτοποριακά στοιχεία που η Royal Caribbean εισήγαγε πρώτη στον τομέα της κρουαζιέρας, να απολαύσουν το νερό στην νεροτσουλήθρα Adventure Beach ή να αναμετρηθούν σε μια παρτίδα μπιλιάρδο.

Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τα βραβευμένα μουσικά σόου από την Royal Caribbean Productions, πολλά διαφορετικά εστιατόρια και σαλόνια σε όλο το κρουαζιερόπλοιο και είναι σίγουρο πως κατά την διάρκεια της διαμονής του κάθε επιβάτης θα επωφεληθεί στο έπακρο τις απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει το προσωπικό του Brilliance of the Seas.

Για να ζήσετε και εσείς τη μαγεία της κρουαζιέρας στα πιο μαγευτικά μέρη του πλανήτη, καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: