Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Το πρώτο ξενοδοχείο της Sheraton στην Ελλάδα ανοίγει στη Ρόδο


Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ανακοίνωσε το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Sheraton στην Ελλάδα, με τα εγκαίνια του Sheraton Rhodes Resort , την άνοιξη του 2010. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Ιξιά, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Πριν γίνει μέλος της αλυσίδας Sheraton, το resort ήταν γνωστό ως Imperial Rhodes. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Sheraton Rhodes Resort με 401 δωμάτια, θα προσφέρει στους διεθνείς ταξιδιώτες, σε οικογένειες και σε ζευγάρια που βρίσκονται στο μήνα του μέλιτος εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών. Η είσοδος της αλυσίδας Sheraton θα σημάνει την επέκταση της Starwood στην Ελλάδα, όπου διαχειρίζεται ήδη επτά ξενοδοχεία της Luxury Collection και ένα ξενοδοχείο Westin.

"Η Ρόδος είναι ένας μαγευτικός προορισμός και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε την Sheraton, την πιο εμβληματική μας αλυσίδα, σε αυτόν τον σημαντικό τουριστικό προορισμό", είπε ο κύριος Roeland Vos, Πρόεδρος της Starwood Hotels & Resorts στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή. "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα συνεργαστούμε με την εταιρεία Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε. καθώς προσθέτουμε άλλο ένα μοναδικό resort στο χαρτοφυλάκιο πολυτελών ξενοδοχείων της Starwood".

Το Sheraton Rhodes Resort θα προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, μεγάλη ποικιλία τύπων δωματίων και σουιτών, με θέα το βουνό, τον κήπο ή τη θάλασσα, 3 επιλογές εστιατορίων συμπεριλαμβανομένου ενός δίπλα από την πισίνα, πιάνο bar, ένα full service spa, υπηρεσίες fitness καθώς και ιδιωτική παραλία. Οι 44 σουίτες συμπεριλαμβάνουν δύο υπερπολυτελείς σουίτες με 3 υπνοδωμάτια, καθώς και οικογενειακά δωμάτια με υπαίθριους χώρους και kitchenettes. Aλλες εγκαταστάσεις για οικογένειες περιλαμβάνουν μια ειδική πισίνα για παιδιά και μια παιδική χαρά, παιδικά μενού, babysitters service (κατόπιν αιτήματος). Το resort θα προσφέρει ακόμη πολυάριθμες αθλητικές επιλογές όπως μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και θαλάσσια σπορ, καθώς και 3 εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική πισίνα.

Για τους business travelers και τους εταιρικούς πελάτες που αναζητούν ένα χαλαρό περιβάλλον για συνεδριάσεις ή για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ΅wowΆ ως incentive, το Sheraton Rhodes Resort μπορεί να διοργανώσει δεξιώσεις για μέχρι και 1.000 άτομα σε χώρους με περισσότερα από 2.600 τετραγωνικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης μιας μοναδικής αίθουσας χορού, πολυάριθμους χώρους meeting και break-out, εξαιρετικής ποιότητας οπτικοακουστική τεχνολογία καθώς επίσης και πλήρη χώρο εστιάσεως και υπηρεσίες δεξιώσεων, και ασύρματο internet στις αίθουσες συνεδρίων.

Με εξαιρετική τοποθεσία, λιγότερο από εννέα χλμ. από το διεθνή αερολιμένα της Ρόδου, το resort είναι επίσης σε απόσταση αναπνοής από τα δύο μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα στο νησί της Ρόδου, που είναι βασικοί προορισμοί για συνέδρια στην ανατολική Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: