Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Στοιχεία κατηγορίας Solstice σε όλα τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises


Ο νέος χρόνος φέρνει και νέα εμφάνιση για την Celebrity Cruises, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα αλλαγές με αφορμή την 20η επέτειό της.

“Δεν υπάρχει καλύτερο timing από την 20η μας επέτειο για να γιορτάσουμε την εξαίσια πορεία της εταιρείας μας, καθώς επίσης και τα ολοκαίνουργια κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice.” δήλωσε ο κ. Dan Hanrahan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Όλα όσα έχουμε προσφέρει στους επιβάτες μας στα 20 χρόνια της πορείας μας και όλα όσα πρόκειται να προσφέρουμε στο μέλλον, από τις σύγχρονες εμπειρίες που προσφέρουμε εν πλω, στην εξαιρετική, παγκοσμίου φήμης κουζίνα του Jacques Van Staden και το εμπλουτισμένο πρόγραμμα Captain Club, έχουν σχεδιαστεί για απαιτητικούς επιβάτες. Συνεπώς, επικεντρωθήκαμε στην κατανόηση των αναγκών τους και στην εκπλήρωση των επιθυμιών τους, παρουσιάζοντας την νέα πλατφόρμα “Designed for you”.

Ο πενταμελής στόλος κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Solstice αποτέλεσε μια επένδυση 3,7 δις δολαρίων, την μεγαλύτερη επένδυση για νεότευκτα πλοία από μια εταιρεία στην ιστορία της κρουαζιέρας, προσφέροντας μοναδικές και σύγχρονες πρωτιές όπως τα The Lawn Club, The Hot Glass Show, AquaClass, την πρώτη εφαρμογή ηλιακής ενέργειας στην ιστορία της βιομηχανίας και στιλάτες σουίτες με ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει στοιχεία από τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice στον στόλο της, καθώς σύντομα θα προχωρήσει στην ανανέωση τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Millennium. Το Celebrity Constellation θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο του στόλου που θα ανανεωθεί και αναμένεται να μπει στο ναυπηγείο τον Απρίλιο.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στα κρουαζιερόπλοια είναι:

· To φημισμένο Tuscan Grille, στο οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές Ιταλικές σπεσιαλιτέ

· Bistro on Five, η δημοφιλής κρεπερί των Celebrity Solstice και Equinox

· Martini Bar εμπνευσμένο από το Crush, του οποίου τα γεμάτα πάγο τραπέζια ταιριάζουν απόλυτα με μια μεγάλη ποικιλία από βότκες

· Το trendy Café al Bacio and Gelateria, στην θέση του πρώην Cova Café

· Το Wine bar Enomatic, ένα υπερσύγχρονο, Ιταλικό μπαρ που επιτρέπει στους επιβάτες να επιλέγουν και να σερβίρονται, με το πάτημα ενός κουμπιού, ένα ποτήρι κρασί της επιλογής τους

· Πιο πλούσιες σουίτες, που θα ανταγωνίζονται αυτές των πιο μοντέρνων ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη, με νέα έπιπλα, επίπεδες τηλεοράσεις, σκεπάσματα και χαλιά

· Ανανεωμένες καμπίνες, με εντελώς νέα χαλιά και σκεπάσματα και επίπεδες τηλεοράσεις

· Νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, νέα χαλιά και ταπετσαρίες που αντανακλούν το επίπεδο της κατηγορίας Solstice σε κάθε δημόσιο χώρο, από το Celebrity Theatre μέχρι το Seaside Grill και την κύρια τραπεζαρία στο Michael’s Club

Η ανανέωση είναι μέρος της πλατφόρμας Designed for You, η οποία, σε συνδυασμό με την εν πλώ εμπειρία του Celebrity Life, το εμπλουτισμένο Captain’s Club και τις πολλαπλές άλλες βελτιώσεις αντιστοιχούν σε επένδυση αξίας περίπου 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Για να ζήσετε και εσείς τη μαγεία της κρουαζιέρας στα πιο μαγευτικά μέρη του πλανήτη, καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο στο (+30) 2103609801-3 ή επισκεφτείτε το ανανεωμένο www.navigator.gr.

Ο Navigator είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 και καλύπτει κάθε μορφή τουριστικών αναγκών, από κρατήσεις ξενοδοχείων και επίγεια εξυπηρέτηση, από μεταφορές έως οργανωμένες περιηγήσεις, και από πώληση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έως την παροχή και προώθηση ολοκληρωμένων πακέτων κρουαζιέρων πολυτελείας καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο (GSA) σε Ελλάδα και Κύπρο των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises, θυγατρικών της Royal Caribbean Cruises.

Δεν υπάρχουν σχόλια: