Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Το Celebrity Constellation ξεκινά κρουαζιέρες με νέο αέρα


Η Celebrity Cruises παρουσίασε πρόσφατα στο Άμστερνταμ το πολυαναμενόμενο Celebrity Constellation, μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση, κατά την οποία ενσωματώθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο στοιχεία κατηγορίας Solstice.
Tο Celebrity Constellation περιλαμβάνει πλέον μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη που υπάρχουν και στα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice, όπως το δελεαστικό εστιατόριο Tuscan Grille, την κρεπερί Bistro on Five, το δροσερό, γεμάτο πάγο Martini Bar, το Café al Bacio and Gelateria και το wine bar Cellarmasters, πλήρως εξοπλισμένο με το υπερσύγχρονο σύστημα σερβιρίσματος κρασιού “Enomatics”, που επιτρέπει στους επιβάτες να επιλέξουν το κρασί της αρεσκείας τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Από την άλλη οι πολυτελείς σουίτες, με τα νέα έπιπλα, τις επίπεδες τηλεοράσεις, τα νέα λευκά ήδη και μοκέτες, καθώς και η προσθήκη αντίστοιχων στοιχείων σε κάθε κοινόχρηστο χώρο αντανακλούν το στυλ και το γούστο της κατηγορίας Solstice.

“Το ανακαινισμένο Celebrity Constellation αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του μεγέθους της πλατφόρμας “Designed for you”, η οποία έχει χτιστεί γύρω από την μακρόχρονη δέσμευσή μας να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες και να σχεδιάζουμε ακριβώς αυτό που θέλουν οι επιβάτες μας,” δήλωσε ο κ. Dan Hanrahan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Με την προσθήκη στοιχείων κατηγορίας Solstice, στοιχεία που γνωρίζουμε ότι οι επιβάτες μας λατρεύουν, σε όλο τον στόλο κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Millennium είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας, να εξυπηρετήσουμε δηλαδή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επιβάτες μας.”

To Celebrity Constellation είναι το πρώτο από τα τέσσερα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Millennium που ανακαινίζεται με αυτό τον τρόπο, ενώ θα ακολουθήσουν τα Celebrity Infinity και Celebrity Summit το 2011 και το Celebrity Millennium το 2012.

Η ανανέωση αποτελεί μέρος της πλατφόρμας Designed for you, η οποία, σε συνδυασμό με τις παροχές των προγραμμάτων Celebrity Life και Captain’s Club αντικατοπτρίζει μια επένδυση 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά τις κρουαζιέρες 7 νυχτών στα μαγευτικά Νορβηγικά Φιόρδ, το Celebrity Constellation θα πραγματοποιήσει μια σειρά κρουαζιέρων 12 νυχτών σε Σκανδιναβία και Ρωσία, 8 νυχτών σε Βόρεια Ευρώπη και Μεσόγειο, 7 νυχτών στην Μεσόγειο, καθώς επίσης και ένα υπερατλαντικό ταξίδι 14 νυχτών με αφετηρία την Βαρκελώνη και προορισμό το Μαϊάμι. Έπειτα το κρουαζιερόπλοιο θα κάνει κρουαζιέρες στην Καραϊβική, τον Παναμά και το Σαν Ντιέγκο.

Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο, FYROM, Βουλγαρία και Σλοβακία στο (+30) 2103609801-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: