Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η κατάλληλη στιγμή για ταξίδι στη Βρετανία

Η British Airways και ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού VisitBritain, ανακοινώνουν την έναρξη της κοινής τους επικοινωνιακής καμπάνιας προϋπολογισμού 1,6 εκατομμυρίων στερλινών με τίτλο “Κλασσική Βρετανία”

Η προωθητική ενέργεια, που επικεντρώνεται στην προβολή μέσω διαδικτύου, αναδεικνύει στους ταξιδιώτες την ποικιλία των επιλογών που προσφέρει η Βρετανία και την ευκολία στην μετάβαση που τους εξασφαλίζει η British Airways.

Με την υποστήριξη της αυξανόμενης δύναμης που παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η καμπάνια αναδεικνύει τα συναρπαστικά αξιοθέατα, τις δραστηριότητες και τις εμπειρίες που κρύβει η κάθε γωνιά της Βρετανίας, υπογραμμίζοντας πως το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει κορυφαία κληρονομιά και ιστορικά αξιοθέατα περισσότερα από κάθε άλλη χώρα στον πλανήτη.

Η καμπάνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη γοητεία των αισθημάτων και την αυθεντικότητα των Βρετανικών τουριστικών αξιοθέατων που κατά το παρελθόν είχαν λανθασμένα χαρακτηριστεί είτε ως λιτά ή ως υποδεέστερα σε ρομαντισμό σε σχέση με τους ανταγωνιστικούς προορισμούς.

Ο ταξιδιώτης είτε επιλέξει την Βρετανία για διακοπές, είτε για αθλητισμό, είτε για μόδα ή φαγητό, θα καταλάβει πως η χώρα διαθέτει μερικές μοναδικές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εμπειρίες που περιμένουν να αποκαλυφθούν, να γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του και πηγή της απόλαυσής του.

Το συνολικό κόστος εισιτήριου για απλή μετάβαση στην οικονομική καμπίνα (Euro Traveller) από Αθήνα για Λονδίνο ξεκινά από 98 Ευρώ ενώ από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο από μόλις 67 Ευρώ. Η σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου εξυπηρετείται με 3 καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για το Terminal 5 του αεροδρομίου Χίθροου και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από Θεσσαλονίκη για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ. Περισσότερες πληροφορίες για τη Βρετανία και τις εξαιρετικές προσφορές της British Airways, το επιβατικό κοινό μπορεί να βρει στο ειδικά διαμορφωμένο microsite στη διεύθυνση http://www.visitbritain.com/el/GR/Classic-Britain-British-Airways.

Η Διευθύντρια Ελλάδος και Κύπρου της British Airways, κα Φρέντυ Στίερ δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την έναρξη της εν λόγω καμπάνιας σε συνεργασία με τον VisitBritain. Οτιδήποτε κι αν αναζητά κανείς στις διακοπές του, η Βρετανία έχει σίγουρα κάτι να του προσφέρει. Η περιπέτεια στη Βρετανία αρχίζει με την British Airways και με τέτοιες τιμές στα αεροπορικά της εισιτήρια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην αγοράσει κάποιος σήμερα κιόλας το εισιτήριό του.

Η British Airways αποτελεί full service αεροπορική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, επισκέπτεται κομβικά αεροδρόμια και προσφέρει συχνές συνδέσεις με το Λονδίνο. Επιπλέον ο επιβάτης που επιλέξει την British Airways θα είναι σε θέση να γνωρίσει από κοντά το πραγματικά μοναδικό Terminal 5 του αεροδρομίου Χίθροου του Λονδίνου και να συνεχίσει το ταξίδι του στην υπόλοιπη χώρα επιλέγοντας μια από τις συνολικά έξι ανταποκρίσεις που προσφέρονται και συγκεκριμένα το Αμπερντήν, τη Γλασκώβη, το Εδιμβούργο, το Νιούκαστλ, το Μάντσεστερ και το Τζέρσεϊ.”

Ο κ. Laurence Bresh, Διευθυντής του Britain Marketing του VisitBritain δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την British Airways και το 2011 στην καμπάνια μας ‘Κλασσική Βρετανία’. Η Βρετανία είναι από τις πιο ποικιλόμορφες χώρες στον πλανήτη και αυτή η καμπάνια θα αποφέρει περισσότερα έσοδα για την οικονομία και τις επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συνεργασία θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά τελικά θα αυξήσει και τον αριθμό επισκεπτών στη Βρετανία. Στοχεύουμε να αιχμαλωτίσουμε την φαντασία του κόσμου και να τους εμπνεύσουμε να πετάξουν στη Βρετανία με την British Airways.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: