Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Κρουαζιέρα στην Αγία Πετρούπολη και Χώρεs τηs Βαλτικήs

Κρουαζιέρα στην Αγία Πετρούπολη και Χώρεs τηs Βαλτικήs με το Vision of the Seas
Ημέρα Λιμάνι Άφιξη Αναχώρηση
Σάββατο Στοκχόλμη, Σουηδία 17:00
Κυριακή Ελσίνκι, Φιλανδία 10:00 18:00
Δευτέρα Αγία Πετρούπολη, Ρωσία 07:00 23:59
Τρίτη Εν πλω
Τετάρτη Ρίγα, Λετονία 07:00 16:30
Πέμπτη Γκντανσκ, Πολωνία 11:00 18:00
Παρασκευή Βίσμπυ, Σουηδία 09:00 18:00
Σάββατο Στοκχόλμη, Σουηδία 07:00
Διάρκεια κρουαζιέρας: 7 νύχτες
Αναχωρήσεις: *16 , 23 , *30 Ιουλίου 2011.
*Στις ημερομηνίες αυτές υπάρχει οργανωμένη αναχώρηση με Έλληνα συνοδό.
16 Ιουλίου
Τιμή πακέτου κατ' άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα: € 1.750
Τιμή πακέτου κατ' άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα: € 1.950
30 Ιουλίου
Τιμή πακέτου κατ' άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα με βεράντα: € 2.700
Τιμή πακέτου κατ' άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα: € 2.000
Οι τιμές περιλαμβάνουν:
* Αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης από-προς Αθήνα
* 7-νυχτη κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή
* Μεταφορές αεροδρόμιο-πλοίο-αεροδρόμιο
* Λιμενικούς και αεροπορικούς φόρους
* Φιλοδωρήματα στο προσωπικό του πλοίου
* Έλληνα συνοδό( για Έλληνα συνοδό απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων).
Δεν περιλαμβάνονται: τα οινοπνευματώδη ποτά και οι οργανωμένες εκδρομές του πλοίου στα λιμάνια προσέγγισης.
Λίγα λόγια για το ταξίδι
Αγία Πετρούπολη, Ρωσία: Το κρουαζιερόπλοιο διανυκτερεύει στην Αγία Πετρούπολη, δίνοντάς σας ακόμη περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσετε αυτήν την υπέροχη πόλη। Βυθιστείτε στους ανεκτίμητους θησαυρούς του Χειμερινού Παλατιού, όπου βρίσκεται το μουσείο Ερμιτάζ που φιλοξενεί πάνω από 3 εκατομμύρια έργα τέχνης περιλαμβάνοντας κομμάτια των Μονέτ, Ρεμπράντ, Βαν Γκογκ και Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ή κάντε μια περιήγηση στο παλάτι της Αικατερίνης, όπου οι Τσάροι περνούσαν εκεί τα καλοκαίρια।

Βίσμπι, Σουηδία: To Βίσμπι είναι ένα από τα πιο δελεαστικά νησιά της Σουηδίας। Ένας δημοφιλής προορισμός και σημείο εμπορικών συναλλαγών από την εποχή των Βίκινγκς, ενώ η μεσαιωνική αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στο νησί θα σας ταξιδέψει μερικούς αιώνες πίσω. Υπάρχουν 92 εκκλησίες του 13ου αιώνα, οι οποίες χρησιμοποιούνται ακόμα. Το ηλιόλουστο αυτό νησί διαθέτει αμμώδεις παραλίες, τυρφώνες και λιβάδια, ιδανικό για όσους αναζητούν κάποια εξωτική περιπέτεια.

Γκντανσκ,Πολωνία: Το Γκντανσκ υπήρξε ένα από τα καλύτερα λιμάνια της Βαλτικής Θάλασσας από την εποχή του Μεσαίωνα। Είναι ένα μείγμα του γερμανικού, πολωνικού και σύγχρονου πολιτισμού। Αυτό το κάποτε ερημικό ψαροχώρι, στις μέρες μας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς για την σύγχρονη τέχνη και διαθέτει πολυτελή εστιατόρια αλλά και συναρπαστική νυχτερινή ζωή.

Ελσίνκι, Φινλανδία: Μια πόλη με μοναδικό χαρακτήρα και παραδόσεις, το Ελσίνκι, πρωτεύουσα της Φιλανδίας, είναι ένα αρχιτεκτονικό στολίδι। Συνδυάζοντας το νεοκλασικό στυλ, το μπαρόκ και το μοντέρνο σχέδιο, το Ελσίνκι είναι μια ζωντανή πόλη με ξεχωριστό πολιτισμό, κληρονομιά και ομορφιά। Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε αυτήν την ομορφιά είναι με έναν περίπατο, αλλά αν η πεζοπορία σας κουράζει, πηγαίνετε μια βόλτα με δημόσιο ποδήλατο. Μπορείτε με φέρυ μποτ να επισκεφθείτε τη Σουομενλίνα, ένα παλιό θαλάσσιο οχυρό στις ακτές του Ελσίνκι.

Στοκχόλμη, Σουηδία: Παρότι η Στοκχόλμη αποτελείται από 14 νησιά, θα φτάσετε εύκολα σε κάθε γωνιά αυτής της πρωτεύουσας χάρη στις 50 γραφικές γέφυρες। Η πόλη του βραβείου Νόμπελ αποτελείται από πάρκα, μουσεία και παλάτια – ενώ το πιο διάσημο από όλα είναι το τεράστιο Βασιλικό Παλάτι με 608 δωμάτια। Μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά της Στοκχόλμης από το νερό, κάνοντας μια περιήγηση, ή μπορείτε να δείτε τα πολλά πρόσωπα της πόλης από τη στεριά πηγαίνοντας μία βόλτα στην Παλιά Πόλη, που είναι γεμάτη με μπουτίκ, υπαίθρια καφέ, ιστορικά κτίρια και άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Νοικιάστε ένα ιστιοφόρο ή μηχανοκίνητο σκάφος για να εξερευνήσετε τη Στοκχόλμη από το νερό, ένας υπέροχος τρόπος για να δείτε την πόλη.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο Navigator Travel : Ακαδημίας 31, 106 72 Αθήνα. Tηλέφ. 210 3609801-3, E-mail: info@navigator.gr η στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: