Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

"Καρεκλάκιας" ο Παντελής Οικονόμου

Εγινε ο πολυθρύλητος ανασχηματισμός, έγινε η ορκομωσία, κάποιοι από τους «αντάρτες» υπουργοποιήθηκαν και ασφαλώς δεν θα καταψηφίσουν τροπολογίες, νόμους και διατάγματα.

Ο Πρωθυπουργός έπραξε αυτό που λένε οι Αμερικάνοι «ότι δεν εξαγοράζεται με λεφτά εξαγοράζεται με πολλά λεφτά».

Κάθε πράγμα έχει την τιμή του και ο βουλευτής το ψώνιο με την καρέκλα.

Μικρό παράδειγμα:
Ο νέος αναπληρωτής Οικονομικών Παντελής Οικονόμου ο οποίος με σειρά άρθρων και δημόσιων παρεμβάσεών του είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του μνημονίου, προτείνοντας μεταξύ άλλων την καταγγελία της δανειακής σύμβασης που η κυβέρνηση έχει υπογράψει.
Οι απόψεις του, οι οποίες μέχρι πρότινος βρίσκονταν δημοσιευμένες στο προσωπικό του σάιτ, ξαφνικά.. εξαφανίστηκαν όλα τα αντιμνημονιακά κείμενά του!

Είναι χαρακτηριστικό ότι «φωτιά» από επικριτικά σχόλια επισκεπτών έχει πάρει το προφίλ του Παντελή Οικονόμου στο facebook και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στον Τοίχο («wall») του Προφίλ.

«Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;» γράφει ένας επισκέπτης του προφίλ, ενώ κάποιος άλλος χαρακτηρίζει τον Παντελή Οικονόμου «καρεκλάκια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: