Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ποιοί έχουν γενέθλια 31 Αυγούστου;

ΤΣΟΥΝΑΜΙ γενεθλίων...
Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω.
Το "παιδί του λαού" Νίκος Ξανθόπουλος (φωτό) που έγινε γνωστός από τη φράση «Όχι για μένα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου») θα σβήσει σήμερα 77 κεράκια.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα βάλει 65 στη τούρτα του.
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας,το πιο όμορφο πρόσωπο της μοναρχίας, κλείνει τα 41.
Η Αννα - Μαρία, η οποία έγινε η τελευταία Βασίλισσα της Ελλάδας, κλείνει τα 65.

Επίσης:
Οι ηθοποιοί Γιώργος Καπουτσίδης (κατάγεται από τις Σέρρες) και ο φινετστάτος Κωνσταντίνος Τζούμας (με επιδόσεις στη βιβλιοφαγία, στους κλασικούς μυθιστοριογράφους, στον κλασικό αθλητισμό, στο πινγκ-πονγκ, στο μπιλιάρδο και στο ροκ εντ ρολ) σβήνουν σήμερα κεράκια.

Σαν σήμερα γεννήθηκαν το 1811: ο Γάλλος ποιητής και συγγραφέας Θεόφιλος Γκοτιέ και το 1970 η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ποπ Ντέμπι Γκίμπσον.

Από τα φιλαράκια μου στο facebook γενέθλια έχουν οι: Antonios Kantidenos, Eleni Giannakouli, Giota Negka , Ioanna Koltsaki, Marilena Saxini, Vasilis Lem, Γιουσούφ Καραοσμάν, Φιλήμων Χρήστου- Ευαγγελία Καμίτση και η Ρούλα Ασπιώτη.
Χρόνια Πολλά...

Τέλος σαν σήμερα το 1997, έφυγε από τη ζωή η τραγική πριγκίπισσα Νταϊάνα Σπένσερ, σε τραγικό δυστύχημα, μέσα στο Παρίσι, μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι αλ Φαγιέτ και τον οδηγό της μοιραίας Μερσεντές, ενώ τραυματίζεται ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας.

Το 1847: Σε ηλικία 77 ετών ο πρωθυπουργός Ιωάννης Κωλέτης και το 1973: στις ΗΠΑ σε ηλικία 80 ετών ο Χρήστος Θεοφίλου, γνωστός ως Jim Londos, παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη το 1930.

Δεν υπάρχουν σχόλια: