Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Κρουαζιέρα στους Αγίους Τόπους

Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας επιλέγοντας προορισμούς σε ελληνικά νησιά, στην Τουρκία, στο Ισραήλ και τους Αγίους Τόπους.

Το NAVIGATOR TRAVEL & TOURISM SERVICES σας δίνει την ευκαιρία ταξιδεύοντας με το Celebrity Constellatio nνα γνωρίσετε τόπους που ήταν αδύνατο να πάτε με τόση ευκολία.

Διάρκεια: 12 νύχτες και αναχώρηση από τον Πειραιά 25 Οκτωβρίου 2011.

Tο Celebrity Constellation περιλαμβάνει πλέον μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη που υπάρχουν και στα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice, όπως το δελεαστικό εστιατόριο Tuscan Grille, την κρεπερί Bistro on Five, το δροσερό, γεμάτο πάγο Martini Bar, το Café al Bacio and Gelateria και το wine bar Cellarmasters, πλήρως εξοπλισμένο με το υπερσύγχρονο σύστημα σερβιρίσματος κρασιού “Enomatics”, που επιτρέπει στους επιβάτες να επιλέξουν το κρασί της αρεσκείας τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Από την άλλη οι πολυτελείς σουίτες, με τα νέα έπιπλα, τις επίπεδες τηλεοράσεις, τα νέα λευκά ήδη και μοκέτες, καθώς και η προσθήκη αντίστοιχων στοιχείων σε κάθε κοινόχρηστο χώρο αντανακλούν το στυλ και το γούστο της κατηγορίας Solstice.

Δεν υπάρχουν σχόλια: