Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μουσικομαγειρέματα με τον Ευτύχη Μπλέτσα στη Ρόδο

Ο Ευτύχης Μπλέτσας την Κυριακή θα είναι στη Ρόδο.

Καλεσμένος από τη "Δωδεκανησιακή Μέλισσα" θα παρουσιάσει τα "Μουσικομαγειρέματα", ένα πρωτοποριακό show στο οποίο η διατροφή και η μαγειρική συναντάνε τη μουσική και την ψυχαγωγία σε μια αληθινά «νόστιμη» παράσταση που υμνεί το «έξυπνο» φαγητό.

Η εκδήλωση θα είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά, που ανέλαβαν να στηρίξουν τα μεγάλα παιδιά για να σπουδάσουν και θα γίνει στις Πηγές Καλλιθέας (αρχίζει στις 11 το πρωί και θα τελειώσει στις 14:30 μ.μ.).

Εκτός από τα Μουσικομαγειρέματα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τοξοβολία, βόλτες με τα αλογάκια, παραμύθια από τον παραμυθά, θεατρικές διαδρομές, διατροφικά παιγνίδια, ταχυδακτυλουργίες κ.λ.π.
Στο τέλος θα γίνει κλήρωση ενός ποδήλατου Bianchi mountain.

O Ευτύχης Μπλέτσας, που ζει ανάμεσα στις τρεις μεγάλες μου αγάπες τη μαγειρική, τη μουσική και τα ταξίδια, θα μιλήσει για την ενέργεια και τη σημασία του πρωϊνού, θα δώσει μάθημα διατροφής, θα αναλύσει την αξία των Δημητριακών και φυσικά θα τραγουδήσει παρέα με μουσική υπόκρουση από την αχώριστη κιθάρα του.

Ο Ευτύχης είναι συγγραφέας του βιβλίου «Μαγειρική Οικονομία», παρουσιαστής της εκπομπών «Η Κουζίνα της Μαμάς», «Food IQ», «Μαγική Κουζίνα», ιδρυτής της «Ακαδημίας Θετικής Ενέργειας» και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία। Επιπλέον, είναι συγγραφέας, μουσικός, Foodmusic chef, Μηλόσοφος, ενώ εργάζεται και ως Life Coach Διατροφής και Θετικής Ενέργειας. Σκοπός του είναι η διατροφική αφύπνιση του κόσμου.

Ο Ευτύχης στο διαδίκτυο
http://bletsas.gr/
http://foodmusic.gr/show/

Δεν υπάρχουν σχόλια: