Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έξι προσφορές για τις άγονες αεροπορικές γραμμές

Έξι αεροπορικές εταιρείες κατέθεσαν φάκελο με προσφορές για να συμμετάσχουν στον διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των 24 «άγονων γραμμών».
Οι εταιρίες αυτές είναι οι:

* OLYMPIC AIR για 14 αεροπορικές γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Αστυπάλαια, Ικαρία, Λέρο, Μήλο, Κύθηρα, Νάξο, Πάρο, Κάρπαθο, Σκιάθο, Κάλυμνο. Από Ρόδο για Κάρπαθο- Κάσο- Σητεία, επίσης από Ρόδο για Κω- Κάλυμνο- Λέρο- Αστυπάλαια, Ρόδος- Καστελόριζο και Θεσσαλονίκη- Κέρκυρα.

* Η AEGEAN AIRLINES για οκτώ γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Κάρπαθο, Σητεία, Σκιάθο, Σκύρο και από Θεσσαλονίκη για Καλαμάτα, Κέρκυρα, Σάμο και Χίο.

* ASTRA AIRLINES για έξι γραμμές, και συγκεκριμένα από Αθήνα για Σκιάθο και Σητεία και από Θεσσαλονίκη για Κέρκυρα, Καλαμάτα, Σάμο, Χίο.
* SKY EXPRESS για έξι γραμμές και συγκεκριμένα Λήμνος- Μυτιλήνη- Χίος- Σάμος- Ρόδος, Αλεξανδρούπολη- Σητεία, 'Ακτιο- Σητεία, Κέρκυρα- Άκτιο- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος- Κύθηρα, Αθήνα- Σκύρος και Θεσσαλονίκη- Σκύρος.

* AEROLAND για δύο γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Μήλο και από Αθήνα για Νάξο.
* ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ για 11 γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Αστυπάλαια, Ικαρία, Λέρο, Κύθηρα, Σητεία, Σκιάθο, Κάρπαθο και από Θεσσαλονίκη για Καλαμάτα, Χίο, Σάμο, Κέρκυρα.
Την τελική απόφαση θα πάρει η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού που θα αξιολογήσει τις προσφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: