Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η Airfasttickets άνοιξε γραφείο στο Λονδίνο, το 3ο στην Ευρώπη

Στα πλαίσια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου, η Airfasttickets ανακοίνωσε το άνοιγμα των νέων της γραφείων στο Λονδίνο, στη Μεγ. Βρετανία, ακολουθώντας το πλάνο της για συνεχή ανάπτυξη σε όλη την Ευρώπη. Τα γραφεία που βρίσκονται σε κεντρικό σημείο, θα εξυπηρετούν εκτός από το Λονδίνο, και τις δραστηριότητες της εταιρίας σε όλη την Μεγ. Βρετανία και την Ιρλανδία λειτουργώντας ως τοπικός πράκτορας. Το γραφείο του Λονδίνου θα προσφέρει στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και στις περιφερειακές αγορές τα προϊόντα της Airfasttickets.

Με τρία γραφεία στην Ευρώπη, στην Αθήνα, το Βερολίνο, και το Λονδίνο, η Airfasttickets αναπτύσσει την παγκόσμια παρουσία της με τοπικά γραφεία στις κύριες Ευρωπαϊκές αγορές εφαρμόζοντας το όραμά της να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και υποστήριξη στους πελάτες της σε όποιο σημείο και αν λειτουργεί. Το γραφείο στο Βερολίνο καλύπτει όλες τις γερμανόφωνες αγορές όπως τη Γερμανία, την Αυστρία, και τη Βόρεια Ελβετία, ενώ το γραφείο στην Αθήνα αποτελεί την έδρα της εταιρείας.

«Προς το παρόν εστιάζουμε στην αύξηση της παρουσίας μας στην Ευρώπη, δίνοντας στην εταιρεία μας μια δυναμική θέση στις Διεθνείς αγορές. Ως ηλεκτρονικός τουριστικός πράκτορας λειτουργούμε διεθνώς, αλλά επίσης πιστεύουμε στην τοπική παρουσία μας ώστε να διασφαλίσουμε τέλεια εξυπηρέτηση, ως μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης μας», δήλωσε ο κ. Νίκος Κοκλώνης, πρόεδρος της of Airfasttickets International.

Αυτή τη στιγμή, η Airfasttickets λειτουργεί μέσω του internet ως ηλεκτρονικός τουριστικός πράκτορας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ταξιδιώτες σε όλη την Ευρώπη. Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με τον κ. Κοκλώνη είναι η επέκταση της εταιρίας σε μοντέλο B2B που θα εξυπηρετείται από την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: