Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Απόδραση στο Sheraton Rhodes Resort

Απόδραση στη Ρόδο !
Περιτριγυρισμένο από όμορφους εξωτικούς κήπους, το Sheraton Rhodes Resort απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Το Sheraton Rhodes Resort σας καλωσορίζει και πάλι στη Ρόδο αυτό το καλοκαίρι από τις 30 Απριλίου 2014.
Επιλέξτε μία από τις τρεις εξωτερικές πισίνες ή την ειδικά διαμορφωμένη παραλία για να χαλαρώσετε κάτω από τον μεσογειακό ήλιο. Απολαύστε τα διαθέσιμα θαλάσσια σπορ. Εξασκείστε τις ικανότητές σας στα γήπεδα τένις και squash, ή χαλαρώστε στο Health & Fitness Center.
Το ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετικές επιλογές από εστιατόρια με κουζίνα που κυμαίνεται από παραδοσιακές Ελληνικές μέχρι διεθνείς γεύσεις: το κεντρικό εστιατόριο Castellania με τον πλούσιο μπουφέ, το φιλόξενο Mediterraneo δίπλα στην πισίνα με τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα και το εστιατόριο L'Onda, που προσφέρει μία σύγχρονη προσέγγιση στην αυθεντική ιταλική κουζίνα και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο.
Το Lounge Bar στον 6ο όροφο είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε στους μεγάλους αναπαυτικούς καναπέδες του και να απολαύσετε ένα κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: