Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η Aegean ψηφίστηκε “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία ”

H Aegean αναδείχτηκε για 5η φορά ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» ανάμεσα σε περισσότερες από 245 εταιρείες !
Kατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της, στα παγκόσμια ετήσια Skytrax World Airline Awards, με την ψήφο του επιβατικού κοινού.
Είναι ιδαίτερα σημαντικό ότι 18,85 εκατ. επιβάτες, προερχόμενοι από 160 χώρες, τίμησαν μια Ελληνική Εταιρεία στα World Airline Awards, τα κορυφαία βραβεία κύρους στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως που βασίζονται στις αξιολογήσεις των ίδιων των επιβατών.
Το Βραβείο αυτό απονέμεται στην AEGEAN  για 4η συνεχόμενη χρονιά και για 5η φορά από το 2009 έως σήμερα. 

Ο  κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος της AEGEAN, κατά τη διάρκεια παραλαβής του βραβείου δήλωσε:
- «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, αλλά και να συγχαρώ όλους τους ανθρώπου της AEGEAN, γι’ αυτή την επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική εταιρεία να αναγνωρίζεται έτσι για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από επιβάτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πάντα ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση για να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των επιβατών μας. 

Η επαναλαμβανομένη διάκριση της Aegean αποτελεί  μια ακόμη απόδειξη ότι η Ελλάδα διαθέτει επιχειρήσεις που μπορούν  να σταθούν ανταγωνιστικά σε διεθνές και υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προσελκύοντας αντίστοιχου επιπέδου τουρισμό».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: