Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η απόλαυση στο ταξίδι ξεκινάει από το Aegean Club Lounge


Αν ταξιδεύεις σε διακεκριμένη θέση με την ΑEGEAN, είσαι κάτοχος της χρυσής Miles & Bonus κάρτας, Gold μέλος του Τravelair Club η κάτοχος κάρτας με το διακριτικό Star Alliance Gold έχεις πρόσβαση στο Βusiness Lοunge της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρνακας.
Aυτό σημαίνει ότι μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις ώρες αναμονής σου στο αεροδρόμιο σε έναν όμορφο, κομψό, απόλυτα λειτουργικό και πολιτισμένο χώρο.

Το Aegean Club Lounge, στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" βρίσκεται στον πρώτο όροφο
και καθώς περνάς τις πόρτες του μπορείς να χαλαρώσεις σε αναπαυτικούς ντιζάιν καναπέδες, να θαυμάσεις την εντυπωσιακή θέα κατά μήκος του lοunge, να απολαύσεις τον καφέ και το ποτό η ένα σνακ από τη μεγάλη ποικιλία του μπουφέ σε χώρο για καπνιστές και μη καπνιστές.

Το Aegean Club Lounge, διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένα μικρό "φορητό γραφείο":
έναν ιδιαίτερο χώρο για να κάνετε τα τηλεφωνήματά σας, 6 τερματικά με εκτυπωτή,
τα νέα iPad της Apple για χρήση στο χώρο, καθώς και τις ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες.

Υπάρχουν επίσης ηλεκτρικές συνδέσεις για lap top, fax και το σημαντικότερο free Wi - Fi connection για να είστε πάντα on line, ενώ στα lockers
μπορείτε να αφήσετε με απόλυτη ασφάλεια τις χειραποσκευές και τα προσωπικά σας είδη.

Όλες τις παραπάνω μικρές "πολυτέλειες" οι επιβάτες της ΑEGEAN μπορούν να τις απολαμβάνουν και στα συμβεβλημένα με την εταιρία μεγάλα lounges του εξωτερικού, καθώς και στα lounges των εταιριών - μελών της Star Alliance, όπως και στα Star Alliance lounges.

Δεν υπάρχουν σχόλια: